CIS

Nieuw bij CIs Lightair luchtreinigers

Lees meer

De nieuwe BeoPlay is de perfecte aanvulling op de zomer. Ultralicht, ultra draagbaar en extra lang luisterplezier, deze nieuwe BeoPlay is ideaal om mee te nemen naar buiten! Bluetooth 4.0 / accuduur tot 24 uur !

Lees meer

BeoPlay H8 Bluetooth 4.0

16-04-15 15:18

De BeoPlay H8 is de nieuwste hoofdtelefoon met draadloze Bluetooth 4.0 technologie en heeft active noise cancelling.

Verkijgbaar in 2 kleuruitvoeringen ( Hazel Grey of Argilla Bright ) 

Prijs € 499,- 

Lees meer

Sonos Playbar

10-04-13 22:49

Weer uit voorraad leverbaar. Bestel nu online Lees meer

Nieuw: Sonos Sub

31-05-12 15:44

Naast de speakers introduceert Sonos nu ook een subwoofer: de Sonos Sub. De Sonos Sub is nu al te reserveren via de Sonos Webshop van Cis International.

Lees meer

Nieuwe online Beostore

07-03-12 18:52

Om onze klanten van Bang & Olufsen nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een officiele BeoStores pagina aangemaakt binnen de Bang &Olufsen omgeving

Lees meer

Nieuw in het programma Bang & Olufsen Play. De BeoLit 12. Deze krachtige oplaadbare speaker is voorzien van Airplay. Ideaal voor Iphone of Ipad gebruikers. Te bewonderen in onze Showroom.

Lees meer op  Bang & Olufsen Huizen

Lees meer

Na de update van onze Sonos producten naar v3.6 waren er enige problemen met het geluid van de Play:5 (voorheen S5) en de Connect:AMP (voorheen ZP120). Dit probleem is inmiddels verholpen en er is een nieuwe update beschikbaar! U vindt de update in het menu controleren op updates van uw Sonos controller.

Lees meer

Het Sonos-cadeaupakket is het perfecte cadeau voor kerst. En als je van Kerstmis een nog muzikaler feest wilt maken, geef dan deze kerstaanbieding gerust door aan iemand die al een tijd Sonos op z'n verlanglijstje heeft staan.,

Lees meer

Tot eind december lanceren we een nieuwe Bang & Olufsen actie: Gratis B&O Earphones A8 bij aankoop van een BeoSound 8 in willekeurige kleur.

Lees meer

Naast het bedrijf CIS-International, zijn de heren Rozestraten ook eigenaar van Bang & Olufsen Rozestraten in Huizen ('t Gooi). Er is besloten om enkele speakers en accessoires van Bang & Olufsen nu ook via de webshop aan te bieden, om de bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.  

Lees meer

Fantastische aanbieding om te beginnen met Sonos. Tijdelijk een gratis Sonos Bridge bij aanschaf van een Sonos Play:3.

Lees meer

De Zoneplayers van Sonos hebben een naamswijziging ondergaan. De Sonos Zoneplayer 90 en Sonos Zoneplayer 120 zijn veranderd en nu al beschikbaar via de Sonos webshop van Cis International. Lees meer.

Lees meer

Als enige in Nederland zijn we in staat om de Soundcast Outcast speakers op een unieke manier te voorzien van alle mogelijk denkbare kleuren. Wij kunnen de Soundcast Speakers in elke kleur voorzien die u wenst. Bekijk dit artikel voor een impressie van de Soundcast Outcast spuiterij.

Lees meer

Op de Woonbeurs 2011 zal CIS diverse producten demonstreren op de stand van ‘’Hemels wonen’’. Hier is er de mogelijkheid om een impressie te krijgen van een BeoVision 10-40. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven van een Outcast-speaker en van diverse Sonos-producten.


Lees meer

Muziekdienst Spotify wil haar diensten in de woonkamer gaan aanbieden, en dan voornamelijk via de tv. TV fabrikant Loewe is een van de partijen waarmee Spotify in gesprek is.

Lees meer

Goed nieuws: Mac OS X 10.7 Lion werkt nu met Sonos®.En nog beter nieuws: de oplossing kan nu gedownload worden. Klik hier voor meer info

Lees meer

Custom installation service presenteert een nieuwe website. Onze website is optimaal gebruiksvriendelijk en biedt meer mogelijkheden. Via de vernieuwde webwinkel kunt u nu online SONOS producten, Soundcast speakers en andere domotica producten bestellen. De producten zijn per categorie gemakkelijk en overzichtelijk te vinden en u kunt voortaan direct online bestellen. Welkom in onze nieuwe webwinkel! Bekijk hier de Sonos producten, Soundcast draadloze speaker en de Lutron licht dimmer

Lees meer

Uw eigen thuisbioscoop

12-08-11 15:35

Ook voor uw eigen thuisbioscoop kunt u terecht bij Custom installation service. Wij inventariseren samen met u de wensen voor een optimale invulling van beeld en geluid, zodat u kunt genieten van de beste films in uw woning. Als voorbeeld staat hieronder een schilderij naar keuze van de consument, maar erachter schuilt het projectiedoek om bij het kijken naar een film tevoorschijn te komen.

Lees meer