99,94% deeltjesreductie
Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Lightair luchtreiniger in staat is deeltjes te verwijderen zo klein als 0,0007 micron (nano niveau). Dit dankzij de unieke high density ionisator. Bekijk alle testrapporten.
Beste luchtreiniger, effectieve luchtreiniger, lightair luchtreiniger
Beschemt tegen Influenza virus
Recent onderzoek toont zelfs aan dat de Lightair luchtreiniger u beschermt tegen de verspreiding van het griep virus. Dit kan enorme impact hebben op ziekteverzuim. Bekijk het artikel
Lightair luchtreiniger beschermt tegen influenza virus
Bekroond design
De Lightair heeft een bekroond Zweeds design: transparant, strak en eigentijds. Luchtreinigers met een vergelijkbare capaciteit zijn vaak groot en log. De Lightair is compact en makkelijk te verplaatsen.
Geen dure filters
Schone lucht zonder dat u dure filters hoeft te vervangen. Filters raken verzadigd waardoor de werking afneemt. De Lightair luchtreiniger werkt altijd, ook als de collector vies is.

De Lightair IonFlow luchtreinigers bieden u een aantal unieke voordelen.
Stille luchtreiniger
Volgens WHO richtlijnen kan geluid boven de 40 dB als storend ervaren worden. Met 5 dB is de Lightair luchtreiniger fluisterstil. De Lightair is dan ook zeer geschikt voor o.a. kantoor, huiskamer en slaapkamer.
Milieuvriendelijke luchtreiniger
Met een energieverbruik van max. 7W kunnen we stellen dat de Lightair luchtreiniger één van de zuinigste luchtreinigers ooit is. De luchtreiniger kan 24/7 aan staan tegen minimale kosten.
duurzame luchtreiniger, energiezuinige luchtreiniger
Ozon vrij
De innovatieve high density ionisator van de Lightair luchtreinigers produceert een ongekend aantal negatieve ionen zonder dat hierbij ozon vrij komt. 
ionisatie luchtreiniger zonder ozon
Eenvoudig gebruik & onderhoud
U hoeft geen filters te vervangen maar wast eenvoudig de collector in een warm sopje. Daarnaast dient u eens per kwartaal de corona naalden even af te borstelen. Makkelijker kan gebruik en onderhoud bijna niet.