CIS

Cis Int - Officieel Sonos Dealer

CIS is reeds vijf jaar specialist op het gebied van lichtregelsystemen in combinatie met Bang & Olufsen-apparatuur. Cis International is de dochteronderneming van Bang & Olufsen Rozestraten uit Huizen. Wij bieden een totaalconcept en putten uit een ruime ervaring  om u te adviseren en te begeleiden bij de installatie van uw muziekinstallatie, domotica, draadloze speakers en zelfs huisbioscopen. Wij zijn van mening dat het volledige visuele en auditieve potentieel van uw huis tot zijn recht komt als u uw omgeving kunt besturen.

Officiele Sonos Dealer

CIS is nu ook officieel dealer voor de kwaliteitsmerken Sonos, Soundcast en Lutron B&O. Upgrade nu uw Bang & Olufsen-systeem door middel van Sonos. Vraag naar de unieke mogelijkheden. U kunt onze Sonos producten direct online bestellen.

                       

 

Bang & Olufsen Rozestraten BV Huizen

Cis International is de dochteronderneming van Bang & Olufsen Rozestraten uit Huizen. Middels CIS Int verzorgen wij de domotica, installatie en de verkoop van Sonos en Soundcast producten. Aangezien onze overkoepelende organisatie een Bang & Olufsen dealerschap bevat, kunt u in onze webshop ook Bang & Olufsen producten vinden.

Service op maat

Bij CIS kunt u terecht voor advies en aankoop van uw audiosystemen. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van de installatie van thuisbioscopen en kunnen u hiermee optimaal begeleiden en van advies voorzien.

Soundcast Speaker

Feestje? Bekijk bijvoorbeeld eens de draadloze waterdichte luidspreker van Soundcast met 100 watt versterker in combinatie met de iCast of Audiotransmitter. Hiermee kunt u draadloos muziek van uw iPhone, iPod of computer versturen naar elke ruimte in en om uw woning. Geen gesleep met speakers en draden!

Op de foto: Robert en Steven Rozestraten. 
CIS - International verkoopt de Draadloze Waterdichte Outcast Speaker exclusief in Nederland.